ja hva skal jeg si..

Altså nå er det rimelig lenge siden jeg har satt mine føtter her inne på blogg.no..
Men her sitter jeg da og skriver et lite innlegg til glede for mamma iallefall, hu er eneste jeg VEIT er å snoker her inne. (Glad i deg mamma)

Ja, hva har skjedd siden sist .. Det er så mangt!
Har blitt et nytt år, vi har visst kommet inn i 2010 sier de som har peiling, da er det jo bare 2 år til verdens undergang, og det er jo ikke dårlig bare det.
Sånn utenom det så har jeg nå teip langt oppetter ryggen omtrent, grunnen til dette er intet annet enn at jeg hadde litt alkohol innenbords og klarte å vrikke foten min i en umennskelig stilling.
Dette resulterte med at jeg har; som legen på sykehuset sa så pent : "Du har nok fliset opp to av de tre største leddbåndene i foten din du ja..".
Livet er herlig dere!

Ikke minst har vi i dag levert første oppgave i dette semesteret i dag! Deilig å være ferdig, dette var en laaaang prosess som selv når jeg er ferdig og alt er levert så tenker jeg på oppgaven ennå..
Det var Bikram Yoga tingen denne gangen. Dette skal visst starte opp i Oslo og i andre byer ettervært, spennende greier skal jeg fortelle deg! Yoga i 40% luftfuktighet og med 40 grader.. Man er nok greit våt av svette etter en slik 90 minutters økt..

Hvis noen skulle ønske å se mitt forslag til logo og slikt så ser det sånn her ut:Jaja, uansett.. I morgen går turen til Kristiansand! Da skal jeg kjede meg på bussen i 5 timer! Bedre blir det ikke!
Sånn.. da er det iallefall blitt skrevet noe her inne i 2010, hvem veit, kanskje jeg ender opp med å skrive noe mer en annen gang også, vent å se!

-Annika


Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

Annika

Annika

20, Sandefjord

heisann! Jeg heter da Annika og bor i Oslo. Det har seg sånn at jeg er gla i musikk, reise, klær og det å ta ei flaske eller to med vin i godt lag. ..Nu skal jeg prøve meg på å blogge litt, så følg med videre!;D leser denne bloggen NÅ

Frossle.com

Kategorier

Arkiv

hits